Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300

Sittlerakási lehetőség, szemétlerakó hulladékudvar Budapesten a XVII. kerületben +36 30 90 30 300

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és lomelszállítás Hársakalja

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 30 944 3839 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket. szeméttelep Hársakalja telefonszám Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk. A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk. A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk. Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett kollégák közreműködésével üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában. Porlekötés lakossági hulladékudvarban:  

Mit rakodhat le nálunk Hársakalja régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni! Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Hársakalja környékén! Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hársakalja övezetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Hársakalja környékén, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba. Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Hársakalja környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Hársakalja +36 30 90 30 300. Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón. Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban. A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása: Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére. ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve! konténer fizetés kártyával A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél! Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával! lakossági hulladékudvar Hársakalja

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Hársakalja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

hungarocell hulladék elszállítása Hársakalja

A legolcsóbb törmelékszállítás Hársakalja vonzáskörzetében?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot. A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk. A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát! A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat. Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni. konténeres sittszállító Hársakalja Áraink A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek. Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A sitt rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a sittet. hulladék konténer bérlés Hársakalja

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Hársakalja területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 51
Heti: 6
Havi: 1 328
Össz.: 32 379

Látogatottság növelés
Oldal: Lomelszállítás Hársakalja
Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300 - © 2008 - 2019 - hulladekudvarbudapest.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »