Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300

Sittlerakási lehetőség, szemétlerakó hulladékudvar Budapesten a XVII. kerületben +36 30 90 30 300

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás XVI. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 30 944 3839 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket. lakossági hulladékudvar telefonszám XVI. kerület Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük. A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk. A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük. Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett kollégák révén irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében. Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:  

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XVI. kerület vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni! Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XVI. kerület övezetében! Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVI. kerület övezetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását XVI. kerület övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre. Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás XVI. kerület régiójából – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XVI. kerület +36 30 90 30 300. Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón. Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön. A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása: Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását. ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve! konténer kifizetése pos terminállal A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál! Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával! hulladékudvar XVI. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XVI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

hungarocell hulladék elszállítása XVI. kerület

A legjobb árú sittelvitel XVI. kerület régiójában?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat. A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk. A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát! A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat. Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani. konténeres kocsi bérlés XVI. kerület Aktuális díjaink A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert kérjenek. A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A hulladékok pakolása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat. építési konténer XVI. kerület

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XVI. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 30 90 30 300!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 50
Heti: 12
Havi: 1 026
Össz.: 33 634

Látogatottság növelés
Oldal: Konténeres szemétszállítás XVI. kerület
Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300 - © 2008 - 2019 - hulladekudvarbudapest.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »